Error when trying to login

kristina's Avatar

kristina

18 Jun, 2013 11:28 AM

Hi, seems like I'm doing everything correctly and typing in the right username and password when trying to login on the website's (www.erlystage.com) engine but getting Error 324net::ERR_EMPTY_RESPONSE. Using Chrome on Mac. When logging on Safari, an empty page appears after logging in. Do you have any idea what the problem could be? Login details must be correct as I've checked them on engine/config/inc.conf.php Thanks

  1. 1 Posted by kristina on 18 Jun, 2013 11:30 AM

    kristina's Avatar

    It's a self-hosted berta I'm using.

  2. Support Staff 2 Posted by Uldis on 18 Jun, 2013 12:26 PM

    Uldis's Avatar

    Hello,
    I guess it's your server configuration problem, I can't help without seeing server error log and without access to your site files. Read more here: http://support.berta.me/kb/faq/support

  3. Uldis closed this discussion on 18 Jun, 2013 12:26 PM.

  4. kristina re-opened this discussion on 18 Jun, 2013 01:08 PM

  5. 3 Posted by kristina on 18 Jun, 2013 01:08 PM

    kristina's Avatar

    Seems like it's actually working now. Thanks for help!

    On 2013. gada 18. jūn., at 14:26, uldis.rudzitis <[email blocked]> wrote:

  6. Uldis closed this discussion on 18 Jun, 2013 01:27 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac